Sector Productie Secundara

LOCATIE - STR. LANURILOR NR. 5.

OBIECTE DE ACTIVITATE: 
PREPARARE MIXTURI ASFALTICE 90 t\h.
STATIE CONCASARE AGREGATE DE CARIERA.

 

  •  Statie Beton
  •  
 Statie Beton1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
jQuery Slideshow by reconbv.ro

 

PUNCTE FORTE:
20 ANI DE EXPERIENTA IN FABRICAREA MIXTURILOR ASFALTICE

-Pentru imbunatatirea calitatii asfaltului  si a rezistentei acestuia s-au introdus retete noi de asfalt prin adaugare de aditivi si fibre, respectiv tecroad si viatop.
-Producerea  unei game largi de mixturi asfaltice pentru drumuri, aeroporturi si alte zone de trafic:-mixturi asfaltice pentru stratul de baza ,pentru stratul de legatura, pentru statul de uzura.
-Agregatele pentru amestecuri bituminoase si mixturile asfaltice sunt certificate de catre SRAC Cert Bucuresti.

Certificat SRAC Cert Serv Mixturi Asfaltice

STATIE DE BETOANE SI PREFABRICATE
In cadrul SPS cu adresa:  Brasov, str. Lanurilor nr 5 (cartier Bartolomeu) veti putea beneficia de serviciile noastre in ceea ce priveste prepararea, transportul  si pomparea betonului , precum si  vanzarea de agregate (nisip si pietris) sau o gama larga de prefabricate din beton vibropresat si/sau turnat in cofrag .
Scopul nostru este sa livram BETON, AGREGATE si SERVICII de cea mai buna calitate impreuna cu transport (precum pompare atunci cand este cazul), stabilind noi standarde de profesionalism si calitate .
Statia de betoane ,marca Stetter, de capacitate 1,0 mc poate realiza conform producatorului utilajului 50mc/h.
Certificati de catre SRAC Cert Serv Bucuresti, producem betoane uzuale incepand cu C8/10 (B150) si pana la betoane de inalta rezistenta C40/50 (B600).

Cerificat SRAC Cert Serv Betoane


In ceea ce priveste transportul beneficiem de doua betoniere de capacitate maxima 9 mc , utilitara basculabila - 8t .
Beneficiem de asemenea de un cantar auto capacitate max 60t , orice produs fiind cantarit in prealabil.
In ceea ce priveste pomparea betonului, beneficiem de o pompa de beton stationara. Pompa are posibilitate de a transporta betonul prin coloana de tevi din fonta la o dintanta maxima pe orizontala de 300 m si o inaltime de max 25 m .  In prezent dispunem de  80 m de tubulatura .
Comercializam de asemenea si produse prefabricate: borduri 10x15x50 , borduri 15x25x50 , placi beton ,elemente camin  etc .